Dobro nam došli!

Dobro nam došli!

Dragi roditelji (i draga djeco koja ovo ne čitate),

sutra započinje nova, pedagoška godina 2022. / 2023. Za neke od vas čija djeca kreću po prvi put u naše vrtiće to znači velike promjene. Za vas roditelje koji ste već s nama duže vremena (godinu, dvije i više), vjerujem kako svaka nova godina nosi novitete – nove uspjehe, nove izazove.

Kao i dosada, posvećenošću svog osoblja – odgojiteljica i stručnih suradnica, kuharica, spremačica te ostalog administrativno-tehničkog osoblja, trudit ćemo se opravdati vaše povjerenje i provoditi kvalitetne odgojno – obrazovne programe postavljajući temelje za ostvarivanje potencijala svakog pojedinog djeteta.

Katkada će realnost biti suprotna našim nastojanjima pa će vaše dijete toga dana ili više dana primiti/ispratiti odgojiteljica koja nije njegova matična odgojiteljica, nego je raspoređena po žurnosti u tu skupinu. Nažalost, izostanci sa posla u ovako velikom kolektivu nerijetka su svakodnevnica. No, ono što je bitnije od navedenoga jest sljedeće – svaka osoba koja je odabrala predškolsku ustanovu kao svoj profesionalni dom – tu je s istom vizijom – pružiti djeci kvalitetno mjesto za rast, stjecanje novih iskustva i vještina!

Želim nam svima najprije zdravu, a onda suradljivu i dječjom radošću ispunjenu novu pedagošku godinu!

Jadranka Trojanović, ravnateljica