Očevi – pridružite nam se!

Očevi – pridružite nam se!

Poštovani očevi djece predškolske dobi,

pozivamo vas na besplatni ciklus radionica samo za očeve – KLUB OČEVA RASTIMO ZAJEDNO.

Zašto Klub očeva Rastimo zajedno?
Kroz radionice želimo posebnu pažnju posvetiti ulozi očeva u ranom djetinjstvu s obzirom na spoznaju da očeva uključenost, osjetljiva podrška i poticaj u prvim godinama djetetovog života daju jedinstveni doprinos djetetovom dugoročnom psihosocijalnom razvoju.
Očevi će steći nova saznanja o ulozi oca u ranom djetinjstvu, upoznati bolje sebe kao oca, prepoznati učinkovite načine nošenja sa zahtjevima roditeljstva i razmjenjivati ideje o načinima na koje žive svoje očinstvo.

 

Što vas očekuje?
Ciklus radionica sastoji se od 5 radionica koje će se održavati jednom tjedno u trajanju od 2 sata. Teme radionica su sljedeće: Očinska uloga u ranom djetinjstvu, O očevima i osjećajima, O očevima i majkama, Tata i dijete igraju se zajedno (radionica na kojoj sudjeluje i dijete) i Tata od zanata. Dodatno, održat će se i radionica za majke O očevima i majkama za majke očeva uključene u ovaj program.
 

 

Gdje i kada?
Radionice će se održavati utorkom od 17 do 19 h u Dječjem vrtiću Konavle (objekt Cavtat na Mećajcu). Planirani početak je utorak 7.3.2023. u 17h.

 

Kako se prijaviti?
Svi zainteresirani očevi djece predškolske dobi svoje upite ili svoj dolazak mogu prijaviti na e-mail psihologinje Tene Erceg tena.erceg1@gmail.com ili pozivom na broj 098 196 0035 što ranije. Na radionice se mogu prijaviti i očevi čija djeca nisu upisana u Dječji vrtić Konavle.