Projekt “Osjećaji u milom Cavtatu” Dječjeg vrtića Konavle izabran za Državnu smotru projekata

Projekt  “Osjećaji u milom Cavtatu” Dječjeg vrtića Konavle izabran za Državnu smotru projekata

 

Regionalna smotra projekata iz područja Nacionalnoga programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo Vlade Republike Hrvatske održana je 5. svibnja 2023. godine u DV Ljubica u Šibeniku.

Na smotri je predstavljeno 10 projekata iz odgojnih skupina vrtića Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko- dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije.

Skup su vodile mr. sc. Andreja Silić, savjetnica Agencije za odgoj i obrazovanje,  dr. sc. Edita Rogulj sa Učiteljskog fakulteta u Zagrebu, mag .soc. ped. Ivana Zadražil Vorberger, voditeljica Službe za rad s mladima i koordinatori smotre; Jelena Kulišić, prof. predškolskog odgoja, odgojitelj savjetnik iz DV Konavle, Mirjana Miočić, mag. praesc. educ., ravnateljica DV Sunce, iz Zadra, Renata Stipanov, odgojitelj mentor iz DV Radost u Zadru, Ivana Roglić, stručna suradnica pedagoginja iz DV Cvit Mediterana u Splitu i Loreta Prgin, stručna suradnica pedagoginja iz  DV Smilje u Šibeniku.

Projekt u suradnji s Muzejima i galerijama Konavala Osjećaji u milom Cavtatu Dječjeg vrtića Konavle,  mješovite skupine Svrdonice, ocijenjen je izvrsnim od strane procjenitelja te će našu županiju predstavljati na Državnoj smotri projekata koja će se održati u Zagrebu.