Obavijest za objekte Pridvorje, Gruda 1, Frano Supilo i Marijin Dom

Poštovani  roditelji,

  1. Za vrijeme ljetnih mjeseci ( srpanj i kolovoz ) izdvojeni objekt Dječjeg vrtića i jaslica Gruda Dječji vrtić Pridvorje će biti zatvoren zbog racionalizacije rada, a djeca koja će pohađati ljetne mjesece će biti smještena u Dječjem vrtiću Katićan – Čilipi.
  2. Za vrijeme ljetnih mjeseci ( srpanj i kolovoz ) izdvojeni objekt Dječjeg vrtića i jaslica Gruda, Dječji vrtić  Gruda 1 će biti zatvoren zbog racionalizacije rada, a djeca koja će pohađati ljetne mjesece će biti smještena u  izdvojenom objektu Dječjeg vrtića i jaslica Gruda u  Dječjem vrtiću Gruda Dom.
  3. Za vrijeme ljetnih mjeseci ( srpanj i kolovoz )objekt Dječje jaslice u zgradi  Frano Supilo  će biti zatvoren zbog preuređenja i  racionalizacije rada, a djeca koja će pohađati ljetne mjesece će biti smještena u Dječjem vrtiću i jaslice Cavtat – Mećajac.
  4. Za vrijeme ljetnih mjeseci ( srpanj i kolovoz ) izdvojeni objekt Dječjeg vrtića i jaslica Cavtat, Dječji vrtić Marjin Dom će biti zatvoren zbog racionalizacije rada, a djeca koja će pohađati ljetne mjesece će biti smještena u Dječjem vrtiću i jaslice Cavtat – Mećajac

Za sva dodatna pitanja javiti se na telefon 020 478 436